Arrangementer og workshops

Med hjertet på rette sted...

Væk din indre engel - Engleweekend med Georgie Deyn (UK)


Georgie vender tilbage til DK den 11.-12. februar 2023


Indeni dig er en engel - dette er din sande natur, og lyset, der vil lede dig fremad og gøre dig i stand til at afsløre din sjæls guddommelige plan. 

 Vil du gerne modtage smuk helbredende energi fra Engle, opstegne mestre og lysets væsener, der fungerer på alle niveauer? Afbalancering af den følelsesmæssige, mentale, spirituelle og karmiske energi kan føre til fysisk helbredelse, hvilket bringer harmoni og balance i dit liv.

Du har et guddommeligt design af sundhed, overflod, kærlighed og lykke, som bare venter på dig. Hvad holder dig tilbage?

 Hvis du ikke tror på dig selv, eller hvis du bevidst eller ubevidst føler dig uværdig, stopper du flowet! Bare rolig, det er muligt at rydde disse negative følelser, tro og karma, som ikke længere tjener dig. Træd ind i din sjælslys med støtte fra dine engle, mestre og guider.

Sammen skræller vi lagene af ydre påvirkninger indeni og omkring dig. Du VIL afsløre din indre engel, som er perfekt, smuk og hel. Du vil flytte din begrænsede opfattelse og styrke dig selv.

Georgie kanaliserer de kærlige vibrationer fra den himmelske verden på en unik måde.

 

I løbet af weekenden vil Georgie dele gennem:  Engelsk lydterapi, healing, åndelig vejledning, meditation og musik.

 

På dag 1 vil vi koncentrere os om at forbinde til dit sande guddommelige selv (din indre engel). Du lærer teknikker, meditationer, bekræftelser og selvhelbredelse.


På dag 2 er fokus på at forbinde og styrke dit forhold til dit engleteam gennem meditation, kanalisering og helbredelse. Du lærer teknikker, som du kan bruge sammen med venner og familie.


Uanset hvor du er i din spirituelle rejse, vil englene møde dig, hvor du er. Hvis du allerede arbejder med engle eller lysvæsener, vil du bestemt flytte dit arbejde til et dybere niveau og en højere vibration.


Så hvis du er klar til at træde ind i dit unikke Angelic Self, og foretage dybe forandringer, der vil harmonisere dit liv, så deltag i kurset.

Kurset er en del af uddannelsen "Bevidst Spirituel healing", og er åbent for deltagelse af andre end eleverne på uddannelsen.


Underviser: Georgie Deyn (UK) og Stinna Søndergaard (DK)


Georgie er en engel på jord! Hun har bl.a. undervist i Angelic Harmony Therapy over hele verden. En behandlingsmetode skabt af Georgie og hendes guider og engle, og på dette kursus tager hun skridtet videre og dybere i forbindelsen til englene. Hun er international sanger, spirituel underviser og passioneret engleambassadør, og har udgivet 5 album med himmelsk musik.

 

Læs mere her: https://www.angelicharmonytherapy.com/


Kurset foregår på engelsk, og der er mulighed for oversættelse ved behov.


Pris 2250,- kr. for kurset. Inkluderet i kursusprisen er kaffe/the og lidt sødt. Medbring selv frokost

 

Kurset afholdes i Holbæk/Odsherred området.

 

For yderligere information, kontakt Stinna på Messenger eller mail stinna@mail.dk.