Arrangementer og workshops

Med hjertet på rette sted...

Husrensning workshop
Masterclass for øvede clairvoyante/medier/healere

Ny dato følgerDenne masterclass workshop er for dig, som gerne vil blive stærkere i at rense huse, og dets beboere.

Du er i forvejen øvet healer, clairvoyant eller medie.


På workshoppen lærer du teorien bag en husrensning, og får hands on øvelse med en rigtig husrensning, hvor du får praktisk erfaring, og mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Du lærer bl.a.

  • Hvornår er en husrensning påkrævet?
  • Hvad sker der, når man dør?
  • Hvad kan du forvente at møde på en husrensningsopgave?
  • Hvad skal du være opmærksom på før, under og efter en husrensningsopgave både i forhold til dig selv og huset samt husets beboere?
  • OG hvorfor er det vigtigt at have styr på din egen energi!


Max. antal deltagere er 6.

Dato: Ny dato følger

Lokation: Vestsjælland – nærmere info følger senere

Pris: 2.795,- kr. Tilmelding er bindende. Der er mulighed for ratebetaling – kontakt Stinna, hvis du har brug for denne mulighed.

Medbring selv frokost. Vi sørger for kaffe/the/vand og lidt godt til ganen i løbet af dagen.


Mulighed for tilkøb:

Eksklusivt for kursisterne på denne masterclass bliver der mulighed for at tilkøbe en opfølgningsdag med supervision, erfaringsudveksling og praktisk husrensning. Minimum antal deltagere er 3. Pris for opfølgningsdag 995,- kr.


Hvem er underviserne?

Helene Rank Sabransky har 12 års erfaring i arbejdet med den spirituelle verden, og er bl.a. uddannet indenfor healing, clairvoyance, medieskab, NLP, Access Bars og regression. Indehaver af Den Clairvoyante Raadgivning. Underviser i Bevidst spirituel Healing, og Bevidst Clairvoyance. Underviser på Bevidst Medieskab uddannelsen, samt kører workshops. Er cirkelleder på både danske og internationale cirkler.


Stinna Søndergaard har 25 års bevidst erfaring i arbejdet med den spirituelle verden, og er bl.a. uddannet indenfor clairvoyance, medieskab, healing, NLP og håndlæsning. Indehaver af Klinik Hjerterum ved Stinna Søndergaard og Healeruddannelse.dk. Underviser på Bevidst Spirituel Healing, samt Bevidst Clairvoyance uddannelsen og Bevidst Medieskab uddannelsen. Derudover underviser på diverse workshops og i spirituelle cirkler for både begyndere og øvede.