Hjerterums cirkler

Med hjertet på rette sted...

Hjerterums cirkler 


En cirkel er en udviklingsgruppe, hvor du har mulighed for at træne dine evner. Der kører p.t. 2 velfungerende cirkler, hvor der bl.a. trænes meditation og spirituelle evner. Træningen foregår i en let og legende atmosfære, hvor den enkeltes udvikling understøttes.


Clairvoyance cirkel i Holbæk


I clairvoyance cirklen arbejder vi specifikt med forskellige aspekter af clairvoyance og medieskab. 


Cirklen er for alle niveauer, og opgaverne tilpasses den enkeltes niveau. Cirklen er baseret på en skøn blanding af teori og praktiske øvelser, hvor du får mulighed for at træne dine clairvoyante evner på forskellige måder.  Vi "leger" os til at blive meget klogere på både egne evner og energi. Vi hjælper hinanden, og har det sjovt, mens vi afprøver forskellige discipliner og værktøjer til at arbejde med den åndelige verden.


Clairvoyance cirklen mødes hver 2. uge om torsdagen (i lige uger) fra kl. 19-21.  Prisen er 200 kr. pr. gang eller 300 kr/måneden.


Der er ledige pladser i Holbæk Cirklen - kontakt Stinna for medlemskab.


Spirituel cirkel i Asnæs


Spirituel udviklingscirkel i Asnæs med fokus på meditation, healing, clairvoyance, medieskab og samarbejdet med den åndelige verden.


Cirklen er både for begyndere og øvede. Vi hjælper hinanden, og har det sjovt, imens vi afprøver forskellige discipliner. Der kan indgå meditation, og der vil være øvelser hver gang.


Vi mødes mandage i ulige uger fra kl. 19-21 i Asnæs Forsamlingshus. Prisen er 200 kr. pr. gang, eller 300,- kr. om måneden
afhængigt af sæson.


Der er ledige pladser i Asnæs Cirklen - kontakt Stinna for medlemskab.


Meditation cirkel i Asnæs


Du behøver ikke at have mediteret før, for du vil blive guidet hele vejen. Efter meditationen er der en kort pause, hvor du lige kan få en tår at drikke og en snack, inden vi tager en snak om meditationen, og du får mulighed for at dele din oplevelse, hvis du har lyst. Udgangspunktet er, at man sidder og mediterer - enten i sofaen eller på en stol.


Meditationsaftener slås op som hold hvert kvartal, og evt. overskydende pladser slås op enkeltvis som begivenheder, og du melder dig til ved at købe billet på billetlink. I nogle tilfælde vil temaet være givet på forhånd, og andre gange så dukker temaet først op under selve meditationen.


Vi mødes mandage i lige uger fra kl. 19-ca. 20.30 i Asnæs. Prisen er 200 kr. pr. gang eller tilmelding til forløb svarende til 150 kr/gang.


Cirklen i Asnæs holder p.t. pause

Facebookgruppen: Meditation i Asnæs (hos Stinna)

https://www.facebook.com/groups/518119698793852